Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament de Torredembarra debatrà una moció per declarar l'emergència climàtica

La moció presentada per diverses organitzacions ecologistes demana que es prenguin les mesures necessàries per reduir ràpidament a zero les emissions netes de gasos d'efecte hivernacle

Ajuntament de Torredembarra Ajuntament de Torredembarra ARXIU / INFOCAMP
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dijous, 26 Setembre 2019 21:50

Les organitzacions GETE-Ecologistes en Acció, Associació Mediambiental la Sínia, GEPEC-Ecologistes de Catalunya, Agrupament Escolta Els Salats, Greenpeace, GATA-Grup d’amics de Toni Achón i GR Les Alzines han fet arribar a l’Ajuntament de Torredembarra la proposta de moció per a que sigui debatuda i aprovada en el pròxim plenari i per tal de que sigui un instrument que permeti adoptar mesures concretes que reverteixin en benefici de la població d’aquest municipi i de la salut del nostre planeta.

Les organitzacions signants demanen "que es declari de manera immediata l'emergència climàtica i es prenguin les mesures concretes necessàries per reduir ràpidament a zero les emissions netes de gasos d'efecte hivernacle". També Exigeixen un nou model socioecològic que no comprometi la supervivència de la vida tal com la coneixem.

El debat de la moció arriba mentre nombroses ciutats i pobles acolliran diversos actes, aquest divendres 27 de setembre, en suport a la Vaga Mundial pel Clima. Una data que es produeix en el marc de les mobilitzacions pel clima, a nivell global, i de la setmana d'acció del 20 al 27 de setembre convocada per Fridays for Future.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: