Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Bicicletada pel clima a Tarragona

Serà aquest diumenge 22 de setembre, de les 12:30 a les 14h, des de la Vall de l'Arrabassada fins la plaça Imperial Tàrraco

Durant la sentada d'avui, els consellers de l'equip de govern de Tarragona, Carla Aguilar, Xavier Puig i Hermán Pinedo, han estat recolzant els moviments socials contra el canvi climàtic Durant la sentada d'avui, els consellers de l'equip de govern de Tarragona, Carla Aguilar, Xavier Puig i Hermán Pinedo, han estat recolzant els moviments socials contra el canvi climàtic CEDIDA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Divendres, 20 Setembre 2019 22:53

Fridays for Future i diversos grups ecologistes de Tarragona han convocat la Bicicletada pel clima, que tindrà lloc el proper diumenge 22 de setembre. La bicicletada s'iniciarà a les 12:30h, a la Vall de l'Arrabassada, i finalitzarà a les 14h a la plaça Imperial Tarraco.

L'organització ha animat a la ciutadania a assistir de forma massiva a la Bicicletada pel clima, portant bicicleta, patins o patinet per tal de gaudir del Dia Mundial Sense Cotxes.

Els actes reivindicatius s'han iniciat aquet divendres 20 de setembre, amb una Sentada pel clima, que ha tingut lloc, de les 14 a les 17h, a la plaça de La Font.

Durant la sentada, els consellers de l'equip de govern de l'Ajuntament de Tarragona, Carla Aguilar (En Comú Podem), Xavier Puig (ERC) i Hermán Pinedo (En Comú Podem), han estat recolzant els moviments socials contra el canvi climàtic - Greenpeace, Friday For Future, etc- en la concentració que ha tingut lloc avui a la plaça. Els regidors municipals han escoltat les seves reivindicacions i han intercanviat possibles solucions, alhora han manifestat que "continuarem treballant plegats per revertir l'emergència climàtica en pròximes trobades."

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: