Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Jornada de Voluntariat Ambiental al Litoral, aquest diumenge a Tarragona

Es realitzarà una caminada i neteja del litoral de Tarragona, entre la platja del Miracle i de Cala Romana / A la platja Llarga es faran tasques de recuperació de la vegetació dunar

Imatge d'arxiu de la platja de la Cala Romana, a Tarragona Imatge d'arxiu de la platja de la Cala Romana, a Tarragona ASSOCIACIÓ AURORA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dissabte, 14 Setembre 2019 11:11

El proper diumenge 15 de setembre l’Associació Aurora i Decathlon Tarragona organitzen una Jornada de Voluntariat Ambiental al Litoral de Tarragona. Aquesta activitat compta amb el suport de l’Ajuntament de Tarragona i la col·laboració del Càmping Las Palmeras i de GATA-Ecologistes de Tarragona.

Es realitzarà una excursió guiada per un tram del litoral de Tarragona, des de la platja del Miracle fins a la platja de Cala Romana, amb l’objectiu de donar a conèixer els valors naturals i els espais d’interès. En alguns punts del recorregut es retirarà els residus que es trobin. També es durà a terme una revegetació de les dunes del primer tram de la platja Llarga amb espècies autòctones.

Es repartirà els participants en tres grups. Un primer grup farà una caminada fins a l’inici de la platja Llarga i revegetarà un tram de dunes. Un segon grup realitzarà una caminada fins a platja de Cala Romana i netejarà l’entorn dels Morrots de la Savinosa. Per últim, un tercer grup farà una caminada fins a la platja de Cala Romana i recollirà residus durant tot el trajecte.

El punt de trobada serà a a les 09h a la platja del Miracle de Tarragona, davant de la Caseta de la Creu Roja.

S’aconsella portar gorra, crema solar, calçat adequat i aigua. Els organitzadors facilitaran el material per realitzar l’activitat. Els menors d’edat han d’anar acompanyats d’un adult que se’n faci responsable.

A través d’aquest tipus d’iniciatives, Decathlon aposta per portar a terme accions que contribueixin a cuidar els espais naturals i disminuir l’impacte ambiental, promovent al mateix temps l’esport a l’aire lliure.

Les persones que vulguin participar han d’apuntar-se prèviament a través de la plana web de Decathlon.

També poden fer-ho enviant les seves dades (nom i cognoms, telèfon i correu electrònic) a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o trucant al 977520205 (de dilluns a divendres, de 9 a 14h i de 15 a 17h).

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: