Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Primera acció de recollida de plàstics a les platges de Cunit

El grup de voluntariat va passar per totes les cales del municipi recollint tota mena de plàstics de la sorra

Un grup de voluntaris i voluntàries va passar per totes les cales de Cunit recollint tota mena de plàstics de la sorra Un grup de voluntaris i voluntàries va passar per totes les cales de Cunit recollint tota mena de plàstics de la sorra AJUNTAMENT DE CUNIT
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dimecres, 04 Setembre 2019 21:53

El passat dissabte 31 d’agost va tenir lloc una recollida de plàstics a les platges de Cunit. Un grup de voluntaris i voluntàries va passar per totes les cales del municipi recollint tota mena de plàstics de la sorra del litoral.

Aquesta ha estat la primera de les accions a les platges i des de l’Ajuntament es confirma que no serà la única. Segons el regidor de Turisme i Patrimoni, Jaume Casañas, “accions com aquesta volen conscienciar de l’impacte dels residus a les nostres platges i al mar. Els petits gestos de cadascún de nosaltres aporten grans beneficis al planeta. Continuarem potenciant recollides com la que hem fet aquest cap de setmana i també, començarem a fer-ne a les zones de muntanya i als boscos del nostre municipi, properament”.

Com a agraïment, l’Ajuntament va oferir en acabar un petit refrigeri a l’Oficina de Turisme.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: