Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Platja de la Pineda estrena papereres de reciclatge

L'Ajuntament respon a una proposta plantejada per Vila-seca en Comú i per veïns i veïnes que les havien demanat

Les noves papereres de reciclatge de la Platja de la Pineda Les noves papereres de reciclatge de la Platja de la Pineda CEDIDA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dijous, 22 Agost 2019 10:13

La Platja de la Pineda ha estrenat papereres de reciclatge. Es tracta d'una iniciativa plantejada per Vila-seca en Comú al llarg del darrer mandat així com en la passada Comissió de Seguretat i Serveis Generals.

Des del grup de l'oposició, si bé es congratulen per la bona predisposició i celeritat, consideren que “les que hi han són insuficients per una platja de tants quilòmetres” i esperen que properament se'n posin com a mínim en tres o quatre ubicacions més.

Els comuns també van demanar en la darrera comissió la realització de campanyes de conscienciació a la platja i l’entrega de cendrers de platja portàtils. Igualment asseguren que estan estudiant la possibilitat de proposar una iniciativa per establir una ordenança reguladora de de l'ús i la utilització de les platges per aconseguir millorar la convivència i el civisme a la platja.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: