Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

'Alcover Funciona' finalitza els cursos d'aprofitament, conservació i millora de la vegetació

Durant l’estiu s’ha realitzat el desbrossament de vegetació de la zona, a més de diferents sortides per conèixer les espècies i vegetacions que rodegen el municipi

Curs de neteja forestal a Alcover Curs de neteja forestal a Alcover CEDIDA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dimecres, 21 Agost 2019 10:54

El programa 'Alcover Funciona' ha ofert, durant el primer semestre d’aquest any 2019, dos certificats de professionalitat adreçats a l’aprofitament, la millora i la conservació dels espais forestals. Els alumnes del curs han dut a terme un total de 230 hores repartides entre classes teòriques i classes pràctiques adreçades a la neteja i manteniment de la llera del riu Glorieta, el camí de la Font Fresca i el camí dels Quints, que permet la conservació d’aquests entorns forestals.

Les activitats realitzades durant el mes de juliol i agost han estat el desbrossament de vegetació amb moto serra i desbrossadora per capacitar als alumnes amb coneixements de les espècies i vegetacions d’aquestes zones.

A part d'aquestes pràctiques, també s'han realitzat diferents sortides al Paratge Natural de Poblet, a la Casa del Bosc a Santa Coloma de Farners per veure l’explotació del suro i al Museu de la Mel d'Alcover. 

Amb la realització d’aquests certificats, Alcover Funciona ofereix noves oportunitats laborals i formatives per les persones aturades, per oferir una major qualificació professional en la seva inserció laboral a través d’aquests cursos ocupacionals subvencionats pel Servei d'Ocupació de Catalunya.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: