Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Junts per Tarragona proposa mesures per reduir els plàstics d’un sol ús a l’Ajuntament

La regidora Elvira Vidal proposa fomentar el consum d’aigua de l’aixeta i “canviar les ampolles de plàstic per gerres o gots reutilitzables als plens i substituir les fonts de garrafa per fonts d’aigua de la xarxa"

Ajuntament de Tarragona Ajuntament de Tarragona CEDIDA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dijous, 15 Agost 2019 01:12

El Grup Municipal de Junts per Tarragona ha proposat mesures concretes per tal de reduir els plàstics d’un sol ús relacionats amb el consum d’aigua a l’interior de les dependències municipals. A través d’una sol·licitud, el grup defensa la necessitat de donar exemple des de les institucions a l’hora d’apostar per canvis d’hàbits i potenciar un consum responsable i sostenible .

La regidora de Junts per Tarragona, Elvira Vidal, considera que és necessari “apostar per mesures decidides com retirar dels espais comuns, i de forma esglaonada, les fonts de garrafa de plàstic, gots d’un sol ús i aigües embotellades que actualment es troben distribuïdes per les dependències municipals”.

Vidal recorda que al passat ple municipal, celebrat el 19 de juliol, “mentre l’alcalde llegia una declaració institucional que decretava l’emergència climàtica a la ciutat, les taules dels consellers i conselleres s’anaven omplint d’ampolles d’aigua individuals, és una imatge que fa reflexionar. En aquest sentit, la consellera insisteix en la necessitat de fomentar el consum d’aigua de l’aixeta i prendre mesures concretes com “canviar les ampolles de plàstic per gerres o gots reutilitzables als plens, substituir les fonts de garrafa per fonts d’aigua de la xarxa dins de les dependències municipals i promoure campanyes de conscienciació entre els treballadors, treballadores i usuaris de l’Ajuntament”.

La proposta de Junts per Tarragona inclou altres mesures com incorporar criteris ambientals en les compres o la contractació de subministraments de serveis i obres a l’administració local.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: