Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Fridays for Futur demana que l'Ajuntament de Reus declari l'emergència climàtica

El doctor Anton Soler va donar suport a la necessitat d'aprovar la moció amb una ponència sobre el canvi climàtic, feta a peu de carrer, a la plaça de Prim

Fridays for Future, col·lectiu format per estudiants i famílies, es concentra cada divendres a la plaça de Prim de Reus per aconseguir que l'Ajuntament declari l'emergència climàtica Fridays for Future, col·lectiu format per estudiants i famílies, es concentra cada divendres a la plaça de Prim de Reus per aconseguir que l'Ajuntament declari l'emergència climàtica FRIDAYS FOR FUTURE
Medi Ambient Redacció Infocamp
Diumenge, 11 Agost 2019 00:25

El moviment Fridays for Future, col·lectiu format per estudiants i famílies, que ha aconseguit que es declari l'emergència climàtica a la ciutat de Tarragona, es concentra cada divendres a les 20h a la plaça Prim de Reus per aconseguir que l'Ajuntament de Reus declari l'emergència climàtica.

Donant suport a la necessitat d'aprovació d'una moció per part de l'Ajuntament, el doctor Anton Soler Ferrater va fer una ponència divendres 2 d'agost, a la plaça de Prim, sobre el canvi climàtic, on relacionava la dieta, el clima i la salut. Amb aquest metge reusenc hi va col·laborar la jove estudiant i activista de catorze anys, Luna Montesano de l'Institut Baix Camp de Reus, qui va llegir diferents textos de la Greta Thunberg alertant del greu problema del canvi climàtic davant el qual "Reus no pot quedar-se enrere si volem un Reus saludable i millor, per això els polítics haurien d'assegurar la justícia climàtica".

A l'acte, organitzat per Fridays for Future Reus i coordinat per la Núria Pujals, entre altres activistes, van assistir persones de totes les edats i àmbits de la societat reusenca amb l'esperança que l'Ajuntament de Reus aprovi una moció per impulsar noves polítiques realment efectives contra el canvi climàtic.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: