Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Repsol lliura un vehicle de Bombers a una Agrupació de Defensa Forestal

El vehicle contra incendis cedit està dotat d’una cisterna d'aigua de 2.000 litres i d’una autobomba lleugera / S’utilitzarà en projectes de sensibilització, serveis de vigilància forestal i tasques de suport a bombers 

Imatge del moment del lliurament del camió a l'ADF Imatge del moment del lliurament del camió a l'ADF REPSOL
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dimarts, 06 Agost 2019 17:26

Repsol ha cedit un vehicle de bombers del parc propi de Repsol a l’Agrupació de Defensa Forestal (ADF) 315 ‘la Carrerada’. El director del Complex Industrial de Repsol a Tarragona, Josep Francesc Font, ha lliurat el vehicle a David Lopera, secretari de l’ADF 315. L’Agrupació farà servir aquest vehicle en projectes de sensibilització, serveis de vigilància forestal, neteja la bosc, reforestacions i tasques de suport a bombers en incendis forestals.

El camió de bombers cedit és un vehicle autobomba contra incendis IVECO, amb un motor de 6 cilindres en línia, i 217 CV de potència. El camió està dotat d’una cisterna d'aigua de 2.000 litres i una autobomba lleugera que permet l’aspiració exterior o des del dipòsit d’aigua intern. El vehicle munta un ganxo per a remolc de fins a 3.500 Kg. i un cabestrant elèctric amb força d'arrossegament de 5.400 kg. Aquesta unitat ha estat recentment substituïda per un nou camió MAN 4x4 d’una potència superior i que incorpora els darrers avenços tecnològics.

La missió de l’ADF ‘La Carrerada’

L’ADF ‘La Carrerada’ nº315 té per missió la defensa del medi ambient, realitzant tasques de vigilància, prevenció i extinció d’incendis i la realització de projectes forestals. Les agrupacions de defensa forestal (ADF) són associacions que tenen com a finalitat la prevenció i la lluita contra els incendis forestals.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: