Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Itinerari dominical per fomentar el respecte pel medi ambient a les Madrigueres del Vendrell

‘Les espècies exòtiques invasores en els ecosistemes aquàtics’ servirà per conèixer la biodiversitat i aprendre a respectar la natura i els seus éssers vius

Imatge d'arxiu de la platja de les Madrigueres, al Vendrell Imatge d'arxiu de la platja de les Madrigueres, al Vendrell ARXIU / INFOCAMP
Medi Ambient Redacció Infocamp
Divendres, 19 Juliol 2019 19:25

L’Ajuntament del Vendrell impulsa ‘Les espècies exòtiques invasores en els ecosistemes aquàtics’, un itinerari gratuït, adreçat a tots els públics i guiat per l’Associació d’Educació Ambiental EDULIS. L'activitat servirà per conèixer la biodiversitat, les espècies invasores i el seu impacte ecològic, i per fomentar pràctiques respectuoses amb el medi ambient i els éssers vius que hi habiten.

L’itinerari tindrà lloc el pròxim diumenge 21 de juliol a la platja de les Madrigueres, des del mirador de fusta de l’avinguda del Sanatori. Començarà a les 10:30 i durarà fins les 12:30h. Es recomana portar aigua, crema solar i calçat esportiu.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: