Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

24 joves de tot Catalunya participen al Camp de Treball dels Muntanyans de Torredembarra

Entre les activitats es troben la neteja de les platges i rius i l’estudi de l’impacte de les burilles i els microplàstics al medi ambient

Dos joves al Camp de Treball dels Muntanyans de Torredembarra Dos joves al Camp de Treball dels Muntanyans de Torredembarra ANNA F. / AJUNT. DE TORREDEMBARRA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dimecres, 10 Juliol 2019 13:45

Des del passat 1 de juliol i fins el 14 d’aquest mes, 24 joves de tota Catalunya participen en el tercer Camp de Treball de la zona EIN dels Muntanyans. Els participants, d’entre 14 i 17 anys, s’allotgen a l’escola Antina. El Camp l’ha organitzat la Direcció General de Joventut, i està dirigit per l’entitat ecologista GETE-Ecologistes en Acció amb el suport de les regidories de Joventut i de Sostenibilitat.

El regidor de Sostenibilitat, Joan Torras, i el regidor de Joventut, Guillem Pujol, van donar el passat 1 de juliol la benvinguda a la nova edició Camp de Treball dels Muntanyans. Ambdós regidors van poder conèixer de primera mà les activitats que hi desenvolupen els joves i que a grans trets consisteixen en descoberta dels Muntanyans pel matí i activitats lúdiques per la tarda i el cap de setmana. Joan Torras i Guillem Pujol van poder conversar amb els joves que els van explicar que entre els treballs ambientals es troben diverses neteges de la zona, amb l’estudi de l’impacte de les burilles i microplàstics a la platja, i també les enquestes als banyistes per saber si coneixen l’espai natural i els usos de la platja natural. Cal tenir present que enguany, en el plantejament del camp de treball, es dona una especial rellevància a l’efecte dels residus en el medi natural.

Activitats a la platja dels Muntanyans, a Torredembarra (ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA): 

Activitats Camp Treball Muntanyans

Cal destacar que en aquesta edició també s’han programat dues activitats conjuntes entre els camps de treball del Gaià i el dels Muntanyans. Una d’elles va ser el passat 5 de juliol amb una jornada de clean up al Muntanyans. El pròxim 12 de juliol es realitzarà el big jump al Pou de la Torre, una acció reivindicativa que pretén posar de manifest la importància de la conservació dels rius, acompanyat d’un clean walk, una neteja de l’itinerari seguit per arribar al Pou de la Torre.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: