Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cambrils torna a acollir els tallers de medi ambient i seguretat per conscienciar als banyistes

La programació d’activitats ‘La mar de salades’ es realitzarà al juliol i l’agost, a la platja del Regueral, i oferirà quatre propostes per a tota la família

'La Mar de Neta' és una una activitat per conscienciar als banyistes que els residus que es llencen a la platja i al mar són molt perjudicials per al medi ambient 'La Mar de Neta' és una una activitat per conscienciar als banyistes que els residus que es llencen a la platja i al mar són molt perjudicials per al medi ambient AJUNTAMENT DE CAMBRILS
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dimarts, 09 Juliol 2019 17:15

El Departament de Platges de l’Ajuntament de Cambrils ofereix una nova programació de tallers a peu de platja dirigits als banyistes, per difondre coneixements sobre temes de seguretat, medi ambient i conducta a la platja. Les activitats ‘La mar de salades’ estan pensades per a tota la família i tindran lloc des de les 12h a les 14h els divendres 12 i 26 de juliol i 9 i 23 d’agost a la platja Prat d’en Forès-Regueral.

Aquest és el tercer estiu que s’ofereixen els tallers, que van a càrrec de l’empresa adjudicatària del servei de salvament i socorrisme. Les inscripcions s’han de fer al mateix Centre de Coordinació de socorrisme de la Platja del Regueral. Les places són limitades i les persones participants rebran bosses amb regals del Patronat de Turisme.

A més d’aquests tallers, durant tot l’any es realitzen activitats de neteja a les platges amb persones voluntàries, organitzades per diferents entitats sense ànim de lucre. El passat març es va fer la segona recollida de brossa promoguda per l’entitat Not This Pathe. El mes de maig es va organitzar una trobada per netejar la platja de l’Esquirol i la desembocadura de la riera d’Alforja en el Clean Up Day, una acció comuna a tota Europa per conscienciar sobre els residus abocats a la natura. Els propers dies 5 i 11 d’agost es farà una campanya de sensibilització sobre el residu de les llaunes, dins del programa europeu ‘Cada lata cuenta’, que compta amb la col·laboració de l’entitat Lavola.

Programa d’activitats de juliol i agost

La Mar de Neta

El divendres 12 de juliol, de les 12 i fins les14h, a la platja Prat d’en Forés-Regueral es farà una activitat per conscienciar als banyistes que els residus que es llencen a la platja i al mar són molt perjudicials per al medi ambient. Es recullen residus de tot tipus, es classifiquen i es llencen als corresponents contenidors per després reciclar-ho. Les inscripcions es fan al mòdul de SOS de la platja Prat d'En Forés – Regueral.

Salva Vides! Amb la RCP 

El pròxim divendres 26 de juliol, de 12 a 14h, a la platja Prat d'En Forés – Regueral es realitzarà un taller per ensenyar maniobres bàsiques que es necessiten realitzar per fer una Reanimació Cardi Pulmonar (RCP) en cas de parada cardi respiratòria. Les inscripcions es fan al mòdul de SOS de la platja Prat d'En Forés – Regueral.

                                                                                       Taller 'Salva Vides!: taller Cambrils salva vides

La vida sota l'aigua 

Divendres 9 d’agost, de 12 a 14h, a la platja Prat d'En Forés – Regueral es farà una activitat per posar en valor el respecte que s'ha de tenir per l'entorn marí i la vida que hi ha sota l'aigua. S’haurà de portar ulleres i tub Snorkel. També es podran portar aletes. Les inscripcions es fan al mòdul de SOS de la platja Prat d'En Forés – Regueral.

                                                                    Taller 'La vida sota l'aigua': 

taller Cambrils La Vida sota aigua

Joves socorristes

L’última activitat que es realitzarà serà el 23 d’agost, des de les 12 fins a les 14h, a la platja Prat d'En Forés – Regueral. El que es pretén amb aquesta activitat és que els participants es posin a la pell d’un jove socorrista de Cambrils. Les inscripcions es fan al mòdul de SOS de la platja Prat d'En Forés – Regueral.

                                                           Taller 'Joves socorristes': 

taller Cambrils Joves Socorristes

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: