Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Campanya a Calafell sobre les burilles i els plàstics a les platges

Els voluntaris que en recullin rebran un refresc per agrair-los la participació

La campanya #Filtralasorra #Nodeixisrastre busca concienciar els banyistes sobre la gran quantitat de residus que llencem a les platges La campanya #Filtralasorra #Nodeixisrastre busca concienciar els banyistes sobre la gran quantitat de residus que llencem a les platges AJUNTAMENT DE CALAFELL
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dilluns, 08 Juliol 2019 23:18

L’Ajuntament de Calafell va posar en marxa dissabte la campanya #Filtralasorra #Nodeixisrastre, que busca concienciar els banyistes sobre la gran quantitat de residus que llencem a les platges. La campanya se centra en les burilles i els microplàstics i vol recordar que, malgrat les seves reduïdes dimensions, aquests residus suposen un alt risc per a la flora i la fauna marina i, en conseqüència, per als éssers humans. Un efecte agreujat pels anys que aquests residus triguen a descomposar-se.

La campanya es desenvoluparà tots els dissabtes de juliol i d’agost, d’11 a 13 hores. Sempre serà al voltant d’alguna de les ginguetes-bar que hi ha a les platges. L’activitat consisteix a recollir cigarretes i plàstics amb la participació de voluntaris. Es farà sense usar guants, per no generar un nou residu, i s’usaran ampolles d’aigua reutilitzades, a mode de petites pales. Quan s’ompli la mida d’un got ple, al voluntari se l’obsequiarà amb un refresc a la guingueta.

A més, els residus recollits es dipositaran en un tub transparent perquè es pugui veure, setmana rera setmana, la quantitat recollida.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: