Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El moviment Fridays for future es fa sentir a Reus i a Tarragona

La plaça de Prim de Reus va acollir una concentració ahir divendres i a Tarragona s'ha celebrat el 'Festival pel Clima' aquest dissabte a la plaça Corsini

El 'Festival pel clima' de Fridays for Future ha programat durant tot el dissabte diferents activitats, xerrades, actuacions a la plaça Corsini de Tarragona El 'Festival pel clima' de Fridays for Future ha programat durant tot el dissabte diferents activitats, xerrades, actuacions a la plaça Corsini de Tarragona TOMÀS CAROT
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dissabte, 06 Juliol 2019 19:46

El moviment Fridays for future (F4F) torna a sortir una setmana més als carrers per demanar justícia climàtica. Ahir divendres 5 de juliol es va concentrar a la plaça de Prim de Reus a les 18:00h, amb la col·laboració dels companys de la cooperativa de consumidors El Brot, productes ecològics i d’ús casolà, SCCL, que van llegir una ponència sobre el Cooperativisme.

El comerç cooperatiu va centrar la trobada de F4F a Reus (F4F Reus)

 fridays reus

A Tarragona, Fridays for future (F4F) ha celebrat aquest dissabte el 'Festival pel clima', amb diferents activitats, xerrades, actuacions i perfomances durant tot el dia. Les activitats s'han programat a la plaça Corsini, davant del Mercat Central.

El moviment Fridays for future

Fridays for future està format majoritàriament per estudiants i famílies organitzades per recolzar els moviments estudiantils internacionals impulsats per Greta Thunberg. El moviment té com a objectiu declarar l’estat d’emergència climàtica i denunciar la falta d’acció real contra el canvi climàtic.

Els científics alerten que els pròxims deu anys són crucials per fer canvis significatius i si no és així el nostre planeta deixarà de ser habitable en un futur immediat.

L'alternativa

Des de Fridays for future es recorda que el 12% de la població mundial és cooperativista, "un sistema que unint temps, esforços i recursos, facilita l’assoliment d’un objectiu comú. És l’eina que pot canviar la manera en què produïm i consumim: l’eina per transformar la societat", defensa.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: