Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Més de 300 nens i nenes participaran en una jornada a Tarragona dedicada a la lluita contra els plàstics

El 'Dia de la Platja' de Mediterrània es durà a terme el dijous 4 de juliol, a partir de les 9.30 hores, a la platja Llarga

Imatge d'arxiu de la celebració l'any passat del ‘Dia de sensibilització de la platja’ que Mare Terra Fundació Mediterrània va organitzar a la platja Llarga de Tarragona Imatge d'arxiu de la celebració l'any passat del ‘Dia de sensibilització de la platja’ que Mare Terra Fundació Mediterrània va organitzar a la platja Llarga de Tarragona ARXIU / MEDITERRÀNIA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dilluns, 01 Juliol 2019 11:06

Mare Terra Fundació Mediterrània organitza per vint-i-vuitè any consecutiu el Dia de conscienciació i sensibilització de les platges, que es durà a terme el dijous 4 de juliol, a partir de les 9.30 hores a la platja Llarga de Tarragona. Es tracta d'una jornada de voluntariat ambiental que vol sensibilitzar sobre la necessitat de respectar el mar i les platges i se centra sobretot en els més joves, a la franja d'edat d'entre 6 i 14 anys.

Enguany, el 'Dia de la Platja' es focalitza en la lluita contra els plàstics i, tot i que se centralitza en la platja Llarga de Tarragona, s'estén a la Costa Daurada i també participaran representants dels diferents municipis que en formen part.

Durant la jornada, es faran accions de difusió i sensibilització, recollida de brossa i un taller d'educació ambiental en què es pintarà un mural reivindicatiu de grans dimensions per reduir els plàstics. També participaran les sirenes per lliurar un missatge ecologista als participants.

A hores d'ara, ja han confirmat la seva participació més de 300 nens i nenes que participen en els casals d'estiu de la Fundació Pere Tarrès o en campus esportius de clubs de la ciutat com el Racing de Bonavista, el Tarragona Handbol Club o l’ADT. També col·laboren l'Ajuntament de Tarragona i diverses entitats i empreses com el Club de Vela Platja Llarga, Europe Direct Tarragona, Sirenas Mediterranian Academy; Griñó, Cator o Sirusa, entre d'altres.

Tot i que la jornada se centra en els més petits, és oberta a tota la ciutadania. Així, les persones que vulguin participar poden adreçar-se l'estand que Mare Terra Fundació Mediterrània instal·larà al costat del Club de Vela Platja Llarga, on es proporcionaran bosses i guants.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: