Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un estudi de l'ACA indica que les aigües de bany de les platges de Salou tenen una qualitat excel·lent

L’estudi es troba dins el Programa de vigilància i informació de la Qualitat de les aigües de bany per l’Estiu 2019

Els resultats de l'estudi han indicat que la qualitat de les aigües de bany de totes les platges del municipi és excel·lent Els resultats de l'estudi han indicat que la qualitat de les aigües de bany de totes les platges del municipi és excel·lent CEDIDA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dijous, 27 Juny 2019 10:23

L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA), a través del 'Programa de vigilància i informació de la Qualitat de les aigües de bany per l’Estiu 2019', ha estudiat les platges i cales de Salou i els resultats han indicat que la qualitat de les aigües de bany de totes les platges del municipi és excel·lent.

Els resultats del període de control que s’ha dut a terme del 17 al 30 de juny, en diversos punts de cada una de les cales i platges del municipi de Salou, on s’ha analitzat la presència de la bactèria Escherichia coli i dels Enterococs intestinals i la temperatura de l’aigua, indiquen que les aigües de bany es troben en unes condicions excel·lents, són aptes per al bany i compleixen els requisits de qualitat de la Directiva 2006/7/CE.

L’ACA és la responsable de realitzar, durant l’estiu, el control de la qualitat de les zones de bany, que inclouen platges i zones interiors. L’Agència Catalana de l’Aigua duu a terme aquest control des del 1990 aplicant el protocol de vigilància i informació de l'estat de les platges mitjançant inspeccions i recollides de mostres, que es fan quinzenalment durant l’estiu, i que són analitzades per determinar la qualitat de les aigües de bany als laboratoris de Salut Pública del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: