Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Fridays for Future comença les concentracions a Reus

El moviment demana que es declari l’emergència climàtica i que es posin en marxa polítiques efectives contra el canvi climàtic / Es concentraran cada divendres a les 18h a la plaça del Prim fins a aconseguir l'objectiu

Imatge d'arxiu d'una concentració per la justícia climàtica a Tarragona Imatge d'arxiu d'una concentració per la justícia climàtica a Tarragona ARXIU / INFOCAMP
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dijous, 13 Juny 2019 19:09

A partir d’aquest divendres 14 de juny, el col·lectiu Fridays for Future començarà les concentracions a Reus. El moviment té per objectiu demanar que es declari l’emergència climàtica i que es posin en marxa polítiques efectives contra el canvi climàtic. A nivell local demanem que des de Reus es prioritzin polítiques verdes i sostenibles.

Des del col·lectiu recorden que els científics alerten que els propers deu anys són decisius per no arribar a un punt de no retorn a partir del qual el planeta esdevindria inhabitable. "No podem ni ens volem resignar. Volem un futur", assenyalen.

Les concentracions es faran, a les 18:00h, a la plaça del Prim cada divendres "fins a aconseguir el nostre objectiu". Aquest primer divendres llegiran un manifest sobre el plàstic i els moviments de residu zero. Des de Fridays for Future es convida a tota la ciutadania a la concentració.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: