Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torredembarra celebra el Dia Internacional de la Diversitat Biològica amb diversos actes

L’Ajuntament, amb la col·laboració del GEPEC i de GETE-Ecologistes en Acció, organitzen la Setmana de la Biodiversitat

Edifici de Cal Bofill, a Baix a Mar Edifici de Cal Bofill, a Baix a Mar ARXIU / INFOCAMP
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dijous, 23 Mai 2019 17:28

Torredembarra ha programat tot un seguit d’actes  per celebrar el Dia Internacional de la Diversitat Biològica, que es commemora cada 22 de maig. Aquest dia va ser creat per decisió de l’Assemblea de l’ONU per a "informar i conscienciar la població i als Estats sobre les qüestions relatives a la biodiversitat”.

Entre els actes previstos, la Regidoria de Sostenibilitat, amb la col·laboració del GEPEC i de GETE-Ecologistes en Acció, durà a terme la Setmana de la Biodiversitat. La programació es va encetar el passat dilluns 20 de maig, a les 18.30 h, a Cal Bofill, amb l’activitat ‘Vols ajudar el corriol camanegre? Reunió per a nou voluntariat’. Les activitats van continuar l’endemà, dimarts 21 de maig, amb una activitat per millorar el pati de l’escola, i el dimecres 22 de maig, amb una reunió per a nou voluntariat als Muntanyans. La programació continua aquest dijous 23 de maig, a les 18.30 h, a la Biblioteca Mestra Maria Antònia, amb l’activitat ‘Jardins, balcons i horts amb aromàtiques!’. El divendres 24 de maig, a les 19 h, a Cal Bofill, es realitzarà una reunió oberta a tothom sobre l’arribada del cranc blau i com afrontar-ho, i el dissabte 25 de maig, a les 11 h, també a Cal Bofill, tindrà lloc una reunió per a nou voluntariat per ajudar a les tortugues marines.

A més, Cal Bofill acull també, durant tot el mes de maig, l’exposició ‘L’última platja’, de dilluns a divendres, de 10 h a 14 h. Igualment, i amb motiu de la Setmana de la Biodiversitat, del 20 al 24 de maig s’hi podrà trobar l’exposició Biodiversitat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: