Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament de Tarragona construirà un tancat per a la colònia de porcs vietnamites

El projecte del Parc de la Muntanyeta també contempla en una segona fase una jornada de castració, les analítiques de control, la vacunació i el xipatge

Imatge d'arxiu d'una parella d'exemplars de la colònia de porcs vietnamites Imatge d'arxiu d'una parella d'exemplars de la colònia de porcs vietnamites ARXIU / INFOCAMP
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dilluns, 20 Mai 2019 13:31

El Departament de Salut Pública de l'Ajuntament de Tarragona va decidir el passat dijous 16 de maig construir un tancat provisional per millorar les condicions de vida i la seguretat de la vintena de porcs vietnamites ubicats al Parc de la Muntanyeta del barri de Sant Pere i Sant Pau i del conjunt de la ciutadania, segons informa el consistori.

El projecte ha de contemplar la construcció d'aquest tancat i la instal·lació d'abeuradors i tolbes per subministrar l'aliment. L'espai també ha de disposar d'espais d'ombra per als animals. Aquests dies s'estan cercant pressupostos per escollir la millor opció i executar-la tan aviat com sigui tècnicament possible, segons l'Ajuntament.

Des del deparament s'ha deixat clar que "qualsevol actuació que es dugui a terme sempre tindrà en compte tant el benestar i la seguretat dels animals, com la convivència dels porcs vietnamites en un espai urbà".

En una segona fase  es farà una jornada de castració i les analítiques de control, així com la vacunació i el xipatge dels animals.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: