Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Alcover organitza una jornada de neteja i sensibilització a l'entorn del Pont dels Moros

L'objectiu del diumenge és netejar aquesta zona emblemàtica d'Alcover de llaunes, papers i altres deixalles que la gent incívica ha llençat i, alhora, descobrir el seu valuós patrimoni natural

Imatge d'arxiu del Pont dels Moros, a Alcover Imatge d'arxiu del Pont dels Moros, a Alcover CEDIDA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dissabte, 11 Mai 2019 11:20

La Regidoria de medi ambient de l'Ajuntament d'Alcover ha organitzat, el proper diumenge 12 de maig, una jornada de voluntariat de neteja a la zona del pont dels Moros per tal de millorar el seu estat de conservació.

L'objectiu d'aquesta jornada és netejar aquesta zona emblemàtica d'Alcover de llaunes, papers i altres deixalles que la gent incívica ha llençat i, al mateix temps, descobrir, apropar i senfsibilitzar els participants del valuós patrimoni natural i cultural d'aquest indret.

Aquesta actuació s'emmarca dins la setmana europea de la prevenció de residus o de la campanya let's clean up europe, una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure la recollida d'aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc...

L'activitat és gratuïta i apte per a totes les edats, i els participants s'havien d'inscriure abans del 9 de maig a la web de l'Ajuntament d'Alcover (www.alcover.cat). La trobada serà a les 10h al final del camí de Tarragona (Mas de les Destrals) i a les 13h es finalitzarà l'activitat.

És molt important anar ben calçat (tancat, no sandàlies), amb roba còmode, portar crema protectora i els menors d’edat hauran de venir acompanyats d’un adult responsable.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: