Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Bisbal del Penedès celebra l’'European Clean Up Day' amb la neteja del torrent de la Riera

L’acció es durà a terme aquest dissabte 11 de maig a les 11 h

Imatge de la neteja del torrent de la Riera de la Bisbal, en l'edició de l'any passat Imatge de la neteja del torrent de la Riera de la Bisbal, en l'edició de l'any passat CEDIDA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Divendres, 10 Mai 2019 11:07

La Bisbal del Penedès s’adhereix per quart any consecutiu a l’European Clean Up Day, l’operació de neteja que es du a terme a tota Europa amb l’objectiu de sensibilitzar en termes de protecció del medi ambient, crear consciència sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i combatre els comportaments incívics amb el nostre entorn. Enguany, l’acció consistirà en netejar, com l’any passat, el torrent, és a dir, la Riera de la Bisbal al seu pas pel nucli del municipi.

L’activitat es durà a terme aquest dissabte 11 de maig, a les 11 h, i està inclosa dins la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, que persegueix els objectius de conscienciar sobre la importància de la prevenció i la bona gestió dels residus i fer pedagogia sobre tot allò que es pot fer per reduir la quantitat de residus generats, potenciant la reutilització i el reciclatge entre la ciutadania. El punt de trobada serà la pista d’skate i l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès entregarà tot el material necessari per a dur a terme l’activitat als assistents.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: