Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

200 persones se sumen a la jornada de voluntariat 'Let’s Clean Up Europe!' a la platja Llarga de Salou

Aquest dissabte tindrà lloc una jornada festiva i de conscienciació sobre la necessitat de tenir cura del medi ambient

Imatge d'arxiu de la Platja Llarga de Salou Imatge d'arxiu de la Platja Llarga de Salou ARXIU / INFOCAMP
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dimecres, 08 Mai 2019 15:42

La regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Salou ha decidit sumar-se a la iniciativa europea 'Let’s Clean Up Europe!', la qual se celebra entre els dies 11 i 13 de maig a 27 regions europees. Dins aquest marc, la regidoria ha programat una jornada de neteja el proper dissabte 11 de maig al llarg de tot el matí, de 10 a 13 hores. L’activitat, adreçada a tots els públics, se centrarà en netejar l’espai de la Platja Llarga, però també es complementarà amb tallers i sorteigs pels participants.

Ja s’han inscrit prop de dues-centes persones a la jornada de voluntariat que organitza GK Projects en col·laboració amb l’Ajuntament i altres espònsors.

Aquesta jornada se suma a les que s’han organitzat arreu de les ciutats on la ciutadania pot participar, de manera voluntària, en diferents accions de neteja dels espais naturals, com boscos, platges, rius o rieres. La Comissió Europea fomenta les accions per sensibilitzar les persones sobre l’abast del problema dels abocaments incontrolats i promoure canvis en els hàbits i el comportament dels ciutadans.

Més informació a www.gkprojects.com.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: