Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Reus instal·la dispensadors de pinso anticonceptiu per reforçar el control de la població de coloms

L’alcalde, Carles Pellicer, insta els propietaris de terrasses a retirar les restes d’aliments amb rapidesa

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, i el regidor de Medi Ambient, Daniel Rubio, al costat d'un dispensador de pinso anticonceptiu per a coloms al terrat del palau municipal L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, i el regidor de Medi Ambient, Daniel Rubio, al costat d'un dispensador de pinso anticonceptiu per a coloms al terrat del palau municipal ROGER SEGURA / ACN
Medi Ambient ACN
Dilluns, 15 abril 2019 13:12

L’Ajuntament de Reus ha instal·lat dispensadors automàtics de pinso anticonceptiu per a coloms en sis punts de la ciutat. Segons han explicat aquest dilluns l’alcalde, Carles Pellicer, i el regidor de Medi Ambient, Daniel Rubio, el sistema pretén “reforçar” i “complementar” les mesures que ja s’apliquen per controlar la colònia d’aquestes aus com ara el tancament de portes i finestres d’habitatges desocupats, les captures, el tancament de fonts ornamentals o les sancions de fins a 400 euros per a les persones que alimentin els coloms.

L’alcalde també ha instat els propietaris de bars i restaurants amb terrassa perquè retirin amb rapidesa les restes d’aliments de les taules i del terra.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: