Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Bisbal inicia la campanya informativa sobre la implantació del servei de recollida orgànica als barris

Una informadora passarà per les cases del Priorat, la Miralba, Can Gordei, l’Esplai, la Masieta, l’Ortigós i el Papagai per informar i fer entrega d’un cubell i un paquet de bosses compostables

Mostra del material en paper que s’entrega als veïns i veïnes dels barris Mostra del material en paper que s’entrega als veïns i veïnes dels barris CEDIDA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Divendres, 05 abril 2019 16:47

L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès ha iniciat una campanya informativa i de conscienciació sobre la implantació del servei de recollida de matèria orgànica als barris del Priorat, la Miralba, Can Gordei, l’Esplai, la Masieta, l’Ortigós i el Papagai. A partir d’aquesta setmana, una educadora ambiental anirà passant pels domicilis per informar sobre el servei de recollida de matèria orgànica i fer entrega del cubell i el paquet de bosses compostables. Paral·lelament, es començaran a col·locar els contenidors de fracció orgànica a les illes de contenidors.

La Regidoria de Medi Ambient vol millorar la recollida de matèria orgànica al municipi i, per aquest motiu, treballa per implantar la recollida de matèria orgànica als barris del Priorat de la Bisbal, la Miralba, Can Gordei, l’Esplai, la Masieta, l’Ortigós i el Papagai (no s’inclouen el nucli i la Pineda de Santa Cristina perquè, al nucli ja es recull la matèria orgànica de forma separada i, a la Pineda de Santa Cristina, el servei de recollida d’escombraries el gestiona l’Ajuntament de Rodonyà). En les properes setmanes es col·locaran 50 contenidors de fracció orgànica (FORM-Fracció Orgànica de Residus Municipals) de 240l i es repartiran 1.900 cubells de FORM de 10l i 1.900 paquets de 30 bosses compostables de 10l.

                     La regidora de Medi Ambient, Leo Uceda, amb l'informadora Patrícia: 

PATRICIA INFORMADORA AMB LA REGIDORA DE MEDI AMBIENT LEO UCEDA

La campanya informativa es durà a terme a tots els barris on estigui prevista la implantació del sistema de recollida de matèria orgànica. Cada setmana es treballarà un barri diferent i, a partir de la setmana vinent, hi haurà un punt d’atenció i informació, cada dissabte, al barri que s’hagi fet campanya informativa durant aquella setmana (sempre que el barri compti amb un local social). Aquest dijous la informadora ha començat a informar els veïns del Priorat de la Bisbal però, aquest dissabte, encara no hi haurà punt d’atenció al local social.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: