Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Acord per a la preservació del riu Glorieta i la riera de la Selva a Vilallonga

L'Associació Aurora i l'Ajuntament de Vilallonga del Camp firmen un acord de custòdia dels trams del riu i la riera que passen pel municipi 

El riu Glorietat, al seu pas pel terme de Vilallonga del Camp El riu Glorietat, al seu pas pel terme de Vilallonga del Camp ARXIU / INFOCAMP
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dijous, 04 abril 2019 13:00

L’Ajuntament de Vilallonga del Camp ha signat un conveni amb l’Associació Aurora per a la custòdia i la preservació dels termes del riu Glorieta i de la riera de la Selva que passen pel poble. L’Associació Aurora, entitat social que integra persones amb problemes de salut mental i que du a terme la recuperació ambiental del curs baix del riu Francolí. L’objectiu és conservar els valors naturals del territori i desenvolupar accions per a preservar la biodiversitat de l’entorn natural.

Signatura del conveni entre l'Ajuntament de Vilallonga del Camp i l'Associació Aurora (Assoc. Aurora): 

Vilallonga i Aurora

En el marc de l’acord, es portaran a terme actuacions encaminades a l’eliminació d’espècies de flora invasores, com ara la canya i l’ailant, i a la recuperació dels camins. També es pretén sensibilitzar la ciutadania sobre la necessitat de protegir els ecosistemes aquàtics.

Les parts estan d'acord en la necessitat de fer compatible l’ús del territori amb la conservació dels seus elements naturals, paisatgístics i patrimonials, perquè en puguin gaudir totes les persones i també les generacions futures. Per aquest motiu, l’Ajuntament de Vilallonga del Camp i l’Associació Aurora han establert un marc de col·laboració per dur a terme una iniciativa de custòdia del territori.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: