Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Més d’un centenar de persones voluntàries netegen la platja del Regueral de Cambrils

Un dels objectiu és conscienciar a la ciutadania de la importància de tenir cura del medi ambient

Les persones voluntàries van recollir entre 300 i 400 kg de brossa de la platja del Regueral de Cambrils Les persones voluntàries van recollir entre 300 i 400 kg de brossa de la platja del Regueral de Cambrils CEDIDA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dimecres, 03 abril 2019 17:53

Més d’un centenar de persones voluntàries van participar, el passat dissabte 30 de març, en la recollida de brossa a la platja del Regueral de Cambrils impulsada per l’organització mediambiental Not this Path. Després d’una reunió organitzativa, les persones participants van recollir entre 300 i 400 quilos de brossa que van classificar en diversos contenidors. A més de la neteja, l’objectiu de l’acció és conscienciar a la ciutadania de la importància de tenir cura del medi ambient i d’evitar l’ús abusiu dels plàstics que acaben contaminant mars i oceans.

L’acció compta amb el suport del Departament de Turisme de l’Ajuntament de Cambrils, la Patrulla Verda de la Policia Local i l’empresa comarcal Secomsa.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: