Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els 600 escolars de l’Hospitalet de l’Infant celebren el Dia de l’Arbre

Els nens i nenes han plantat pins, xops, balardes i plants aromàtiques / És una activitat organitzada per l’Escola Mestral amb el patrocini de l’Ajuntament

Els alumnes de l'Escola Mestral han plantat  xops a la Punta del Riu davant la presència de l'alcalde Els alumnes de l'Escola Mestral han plantat xops a la Punta del Riu davant la presència de l'alcalde CEDIDA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Divendres, 29 Març 2019 18:09

Els alumnes de l’Escola Mestral de l’Hospitalet de l’Infant han celebrat aquest divendres 29 de març el Dia de l’Arbre. Durant el matí, aquests 600 nens i nenes, repartits per grups, han plantat vegetació a diversos punts del poble. En concret, han plantat pins a la zona de l'Alcantarilla Gran, xops a la Punta del Riu, baladres al polígon industrial; i plantes aromàtiques a l'escola (romaní, farigola i espart). Per fer-ho, han comptat amb l’ajut dels seus mestres i de l’equip de Medi Ambient del consistori.

L’Agrupació de Defensa Forestal (ADF) també ha col·laborat en el desenvolupament d’aquesta tasca, en la qual han participat l’alcalde, Alfons Garcia; la regidora d’Ensenyament, Núria Ortiz; la regidora de Medi Ambient, Celia Ruiz; i la directora de l’escola, Magda Salsench.

Aquesta és una activitat que organitza cada any aquest centre educatiu, amb el patrocini de l’Ajuntament, per conscienciar els infants sobre la importància de conservar i cuidar el medi ambient.

Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant s’adhereix a l’Hora del Planeta

D'altra banda, aquest dissabte 30 de març, l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant s’afegirà a milions de persones d’arreu del món per celebrar l’Hora del Planeta que promou WWF; i de les 20.30 a les 21.30h apagarà els llums de dos edificis municipals emblemàtics, per mostrar el seu compromís amb la lluita contra el canvi climàtic. En concret, durant aquesta hora estaran apagats els llums de les façanes de Ca la Torre de Vandellòs, la casa pairal que acull actualment un centre d'interpretació de la història del poble i l'arxiu històric municipal; i de l’antic hospital fortalesa de l’Hospitalet de l’Infant, un conjunt monumental fundat per l’infant Pere d’Aragó l’any 1344, que està declarat Bé Cultural d'Interès Nacional (BCIN).

En sumar-se a aquesta iniciativa i animar la ciutadania a fer-ho també, el consistori participarà en un moment simbòlic, que no pretén produir un estalvi d’energia durant una hora, sinó cridar l’atenció sobre els reptes als quals fa front el nostre planeta i recordar que canviar pel clima està en les nostres mans.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: