Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona inicia la reposició de 350 arbres a tota la ciutat

Les actuacions es concetraran al centre de la ciutat, amb un total de 152, tot i que també es realitzaran a Ponent amb 98 reposicions, a Llevant, amb 65 arbres, i a la zona Nord, amb 35 actuacions

Els arbres reposats, al carrer Rovira i Virgili de Tarragona Els arbres reposats, al carrer Rovira i Virgili de Tarragona MAURI
Medi Ambient Redacció Infocamp
Divendres, 29 Març 2019 16:49

Tarragona reposa arbres en tota la ciutat. Es tracta d'una actuació de la conselleria d’Espais Públics que s'està executant durant els mesos de març i abril. Aquesta s’inclou en el nou contracte de jardineria de l’Ajuntament de Tarragona, que preveu la plantació i substitució de 350 arbres cada any.

La primera fase ja està en marxa i durant la mateixa s’actuarà en gairebé un centenar de carrers, places i espais de Tarragona. Aquestes intervencions es concentren majoritàriament a la zona centre de la ciutat, amb un total de 152, distribuïdes en 42 carrers i places. Els carrers Nou de Sant Pau i Rovira i Virgili són les dues zones on més actuacions es realitzaran, amb 13 i 11 reposicions, respectivament. Pel que fa als barri de Ponent, es plantaran un total de 98 arbres, i serà als carrers Riu Onyar i Sant Benilde els que més reposicions concentraran, amb 11 i nou actuacions. A Llevant, es reposaran 65 arbres, amb especial atenció a les platges de l’Arrabassada, on es faran 12 reposicions, i del Miracle, on es realitzaran 11. Les actuacions es completen a la zona Nord de Tarragona amb 35 reposicions.

Paral·lelament a la reposició d’arbres, el departament de Jardineria de la conselleria d’Espais Públics treballa en la poda i tractament fitosanitari de l’arbrat, les segues, la plantació d’arbustos o el desbrossament de bosc entre altres actuacions.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: