Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Taller sobre medi ambient a l'Auditori Josep Carreras

El Mag Albert presentarà 'Les tovalloletes no desapareixen per art de màgia' aquest dimarts 26 de març, a les 09:30h, 11:30h i 15:00h

El Mag Albert presentarà 'Les tovalloletes no desapareixen per art de màgia' aquest dimarts a l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca El Mag Albert presentarà 'Les tovalloletes no desapareixen per art de màgia' aquest dimarts a l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca CEDIDA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dilluns, 25 Març 2019 19:12

Aquest dimarts 26 de març, a les 9:30 hores, 11:30 i 15:00 hores centenars d’alumnes de primària de tots les escoles de Vila-seca seguiran en directe a l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca un espectacle de màgia vinculat al medi ambient. 

Es tracta de l'espectacle del Mag Albert 'Les tovalloletes no desapareixen per art de màgia' que farà que els més petits descobreixin amb tota la classe quin és el truc perquè les tovalloletes deixins de ser un problema per al medi ambient. El muntatge, ple d'ill·lusionisme, música, llum i màgia, demostra que que "quan llencem les tovalloletes al vàter, les estem fent desaparèixer de la nostra vida, pèro no del planeta".

Per introduir l’espectacle i de la mà de SOREA es projectarà

d’un minut de durada.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: