Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La guia ‘Rutes per Reus i el seu entorn’ es presenta a la Fira Centre Comercial

Serà aquest divendres, 22 de març, a les 18 h

El parc Sant Jordi s'inclou en una de les rutes que es recullen en la nova guia El parc Sant Jordi s'inclou en una de les rutes que es recullen en la nova guia CEDIDA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dijous, 21 Març 2019 17:35

La guia d'itineraris ‘Rutes per Reus i el seu entorn’ es presenta aquest divendres, 22 de març, a les 18 h. Es tracta d’un nou document que recull les sis rutes saludables urbanes, cinc rutes pels camins de Reus i sis rutes més enllà del municipi, amb sortida i arribada a Reus.

L’acte estarà presentat per Daniel Rubio Angosto, regidor de Medi Ambient i Ocupació de l'Ajuntament de Reus i Mayte Forján Arce, gerent del Centre Comercial de La Fira, Centre Comercial. A més, intervindran en la presentació Meritxell Omella Aznar, biòloga i directora de El Brogit i co-fundadora de Ludi Artis, com a redactora de la guia, i Rafael López-Monné, geògraf, fotògraf i professor de la URV, fotògraf de la guia d'itineraris.

Els assistents a l’acte de presentació rebran un exemplar gratuït. La guia que també inclou un plànol, que és pot descarregar de forma gratuïta des del web municipal i es poden comprar editades al Gaudí Centre a un preu de 3 euros.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: