Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Riudecanyes disposa d’una estació meteorològica

El nou equipament permet mesurar dades com les temperatures mitjana, mínima i màxima, la humitat relativa, les precipitacions o la velocitat del vent

El nou equipament està situat a la zona dels Gorts en uns terrenys cedits per l’ajuntament El nou equipament està situat a la zona dels Gorts en uns terrenys cedits per l’ajuntament CEDIDA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dimarts, 19 Març 2019 09:12

Riudecanyes disposa ja de la seva estació meteorològica automàtica que s'ha incorporat a la XEMA, la Xarxa d’Estacions Meteorològiques que depenen del Meteocat, Servei Meteorològic de Catalunya. La de Riudecanyes és la setena estació meteorològica que es construeix a la comarca del Baix Camp.

El nou equipament està situat a la zona dels Gorts en uns terrenys cedits per l’ajuntament i permet mesurar de manera permanent dades importants com les temperatures mitjana, mínima i màxima; la humitat relativa de l’aire, les precipitacions, les irradiacions solars o la direcció i velocitat del vent que es mesura des de la torre meteorològica situada a 10 metres d’alçada. Totes aquestes dades es poden consultar en temps real a la web del Meteocat.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: