Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els estudiants, cridats a una vaga general europea contra el canvi climàtic

El Sindicat d'Estudiants dona suport a la mobilització que preveu manifestacions a Tarragona, Barcelona i altres ciutats de l'Estat

Les mobilitzacions contra el canvi climàtic que han protagonitzat els estudiants a diversos països europeus arriben aquest divendres a Tarragona Les mobilitzacions contra el canvi climàtic que han protagonitzat els estudiants a diversos països europeus arriben aquest divendres a Tarragona CEDIDA
Medi Ambient ACN
Dijous, 14 Març 2019 19:25

Les mobilitzacions contra el canvi climàtic que han protagonitzat els estudiants a diversos països europeus arriben aquest divendres a Tarragona i Barcelona, on el Sindicat d'Estudiants ha convocat una manifestació, a les 12 del migdia, a la mateixa hora que a moltes ciutats de l'Estat. El moviment reclama nacionalitzar els productes d'energia i combustible, una xarxa de transport públic, gratuït i ecològic, la nacionalització de les indústries automobilístiques, aeronàutiques i navals, de la indústria ramadera. També demana que les empreses públiques de reciclatge estiguin sota el control de treballadors i aposta per una producció sostenible.

Des del Sinidcat d'Estudiants manifesten que la mobilització per ''la supervivència'' del planeta no està separada de la resta de reivindicacions socials i educatives.

Per això, defensen aixecar ''un gran moviment internacional'' que uneixi treballadors, joves i tots els sectors oprimits per aconseguir el canvi real en la societat, amb l'objectiu d'acabar amb el control ''asfixiant'' que exerceixen sobre la producció mundial les grans multinacionals i apostar per una planificació de l'economia de manera ''racional i respectuosa amb el medi ambient''.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: