Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Troben a Torredembarra una tortuga morta amb una ampolla de plàstic al cap

L'animal va ser localitzat surant al mar per membres del Club de vogadors de Torredembarra

La tortuga va aparèixer morta surant al mar, després de morir ofegada per l'ampolla de plàstic La tortuga va aparèixer morta surant al mar, després de morir ofegada per l'ampolla de plàstic VOGADORS DE BAIX A MAR DE TORREDEMBARRA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dimecres, 06 Març 2019 15:00

El Club de vogadors de Baix a Mar de Torredembarra van trobar ahir dimarts, cap a les 18:30h, una tortuga surant al mar, ofegada per una ampolla de plàstic enganxada al cap. La tortuga va aparèixer morta a la costa de Torredembarra.

Els vogadors han difós la imatge de la tortuga a través de les xarxes socials. "Malauradament hem estat testimonis d'un fet terrible causat per la manca de cura pel medi ambient i per una generació de residus que cada cop contamina més els nostres mars", afirmen en una piulada, alhora que demanen als ciutadans que prenguin consciència i es deixin de llençar plàstics al mar. Altres entitats ecologistes com les que pertanyen a la plataforma Salver la Platja Llarga de Tarragona o l'ONG animalista Nova Eucària també han lamentat els fets.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: