Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Activitats a Roda de Berà perquè els més petits tinguin cura del medi ambient

Per vuitè any consecutiu l’Ajuntament duu a terme a les escoles activitats d’educació mediambiental, com conèixer com treballen les abelles

Imatge dels nens de Roda de Berà durant la realització de les activitats sobre les abelles Imatge dels nens de Roda de Berà durant la realització de les activitats sobre les abelles AJUNTAMENT DE RODA DE BERÀ
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dimarts, 26 Febrer 2019 08:12

L’Ajuntament de Roda de Berà, concretament l’àrea de Medi Ambient, ha tornat a posar en marxa el programa d’educació ambiental a les escoles Cucurull i Salvador Espriu, amb l’objectiu de fomentar el respecte i conservació del medi ambient i la natura.

Més de 350 nens i nenes, des de preescolar fins a últim curs, poden gaudir dels recursos educatius que el personal de la regidoria porta a terme cada any.

Els nens realitzen activitats i tallers molt didàctics i amens a l’aula, combinat amb sortides a la pedrera de l’Elies, al Cucurull, a la Platja Llarga i a la Deixalleria Municipal. D’aquesta manera aprendran maneres senzilles i adaptables a la seva vida quotidiana per tenir cura del medi ambient.

Una de les primeres activitats l’han realitzat els alumnes de primer curs de l’escola El Cucurull amb una activitat sobre les abelles. Els nens i nenes han pogut observar a les abelles de prop i descobrir com treballen.

Els tallers i les sortides continuaran fins al mes de maig.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: