Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Roda de Berà posa en marxa un nou sistema de recollida de les restes vegetals

L'Ajuntament iniciarà properament una prova pilot de recollida de la poda porta a porta

Imatge d’una de les caixes metàl·liques que seran canviades i modernitzades Imatge d’una de les caixes metàl·liques que seran canviades i modernitzades AJUNTAMENT DE RODA DE BERÀ
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dijous, 14 Febrer 2019 19:41

Sovint es fan tasques de poda en molts jardins de Roda de Berà. Els residus que generen aquestes feines acostumen a ser molt voluminosos i mal gestionats contribueixen a incrementar la sensació de brutícia, sobretot quan són abandonats en qualsevol indret, una pràctica que està prohibida i que pot comportar sancions.

A partir d'aquest divendres, 15 de febrer, l’empresa que s’encarrega del servei de recollida de la poda canviarà, i serà Nordvert SLU (Sorigué), motiu pel qual el servei patirà diverses millores.

A banda de les 22 caixes metàl·liques actuals, de 9 metres cúbics de capacitat d’emmagatzematge, les quals també es canviaran i es veuran modernitzades, s’instal·laran 8 de noves a noves ubicacions, i 3 més que encara està per definir el seu emplaçament.

Els nous contenidors estaran ubicats als carrers: c.Meritxell / c.Pompeu Fabra; c.dels Esports / c. Sant Salvador; c.Ossa Menor / c.Hèrcules; c.Teide; passeig Tarragona / pl. Espanya; c.Camèlies; c.Doctor Robert / c.Sínia; i c.Rosa Sensat / c.Lola Anglada.

El servei de recollida de restes vegetals es diferencia en dues temporades. Durant la temporada alta, que compren entre els mesos de novembre i gener, la recollida s’efectuarà quatre dies a la setmana, dilluns, dimarts, dimecres i divendres. Pel que fa a la temporada baixa, entre els mesos de febrer i octubre, la recollida s’efectuarà tres dies a la setmana, dilluns, dimecres i divendres.

Prova pilot de recollida porta a porta

Properament l’Ajuntament posarà en marxa una prova pilot de recollida de restes vegetals domiciliària, tot i que encara s’ha de definir la planificació i la data d’inici.

Es durà a terme al barri de l’Eixample i serà una prova per comprovar si el sistema funciona i poder d’ampliar-lo a tot el terme municipal, el qual serviria per racionalitzar el servei i evitar abocaments incontrolats a l’entorn dels contenidors de la resta de residus.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: