Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torredembarra presenta una exposició sobre el futur habitable a la Terra

L'origen de 'Biodependents', que s'instal·larà durant el mes de febrer a Cal Bofill, és la creixent preocupació sobre el futur del planeta

L'exposició 'Biodependents' es podrà visitar durant tot el mes de febrer a Cal Bofill L'exposició 'Biodependents' es podrà visitar durant tot el mes de febrer a Cal Bofill CEDIDA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Divendres, 25 Gener 2019 07:25

La Regidoria de Sostenibilitat,de l'Ajuntament de Torredembarra amb la col·laboració d’Ecologistes en Acció, presenta per aquest proper mes de febrer l’exposició 'Biodependents', que es podrà visitar a Cal Bofill, de dilluns a divendres, de 10 a 14 h. L’origen d’aquesta exposició és la creixent preocupació sobre el futur del planeta per la qual cosa, i amb l’objectiu de fer un treball de conscienciació cap a la població de Torredembarra, s’instal·larà aquesta exposició a l’edifici de Cal Bofill.

L’exposició, formada per 10 plafons, explica per què conservar la biodiversitat no és una opció, sinó una necessitat per a garantir un futur habitable a la Terra per a l’espècie humana. L’objectiu és cridar l’atenció de la ciutadania en general sobre la importància de la biodiversitat, denunciar la seva destrucció i reclamar l’adopció de les mesures necessàries per assegurar la seva conservació.

La biodiversitat, o diversitat biològica, és el conjunt de tots els éssers vius del planeta, animals, plantes i organismes, l'ambient en què viuen i les relacions que estableixen entre si, generant un ampli ventall de processos dels quals depenen tots els éssers vius. L'aigua, el menjar, el vestit, les medicines, la regulació dels gasos d'efecte hivernacle, la depuració de les aigües contaminades o la pol·linització de les plantes són alguns dels molts serveis ecosistèmics que presta la biodiversitat de forma més evident.

En aquest enllaç trobareu més informació sobre l’exposició.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: