Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Calafell posa en funcionament dos nous punts de càrrega de cotxes elèctrics

Es troben situats al mercat municipal i al pàrquing de la carretera de Barcelona / La recàrrega és gratuïta mitjançant una targeta prèviament adquirida a l’Ajuntament

El nou punt de recàrrega de cotxes elèctrics situat a l'aparcament de l'antic Hotel Segur El nou punt de recàrrega de cotxes elèctrics situat a l'aparcament de l'antic Hotel Segur AJUNTAMENT DE CALAFELL
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dimarts, 15 Gener 2019 11:01

L’Ajuntament de Calafell ha posat en marxa els dos punts de càrrega per a cotxes elèctrics instal•lats recentment al municipi. La càrrega serà gratuïta, mitjançant una targeta que es pot aconseguir a qualsevol de les oficines del Servei d’Atenció al Ciutadà.

Aquests nous punts de càrrega estan ubicats a l’aparcament del mercat municipal, a l’accés per la carretera del Sanatori, i a l’aparcament de l’antic Hotel Segur, a la carretera de Barcelona fent cantonada amb el carrer Baixador.

Tots dos són punts de subministrament de càrrega ràpida, amb una potència de fins a 55 kW. No són aptes per a vehicles híbrids no endollables o els que fan ús d’algun combustible fòssil, únicament poden recarregar els vehicles elèctrics.

Per aconseguir la targeta, cal anal al Servei d’Atenció al Ciutadà i presentar la fitxa tècnica del vehicle i el justificant del pagament de l’impost de circulació a Calafell. Allí mateix se’n farà entrega gratuïtament de la targeta, amb un nombre il•limitat d’hores de recàrrega.

Calafell a l’Aliança de Municipis per a la interoperabilitat

L’Ajuntament de Calafell forma part de l’Aliança de Municipis per a la interoperabilitat de les estacions públiques de recàrrega ràpida i semiràpida per a usuaris de vehicle elèctric. A partir d’aquesta col•laboració, qualsevol usuari pot accedir a qualsevol estació de recàrrega de Catalunya fent servir qualsevol de les targetes emeses pels ajuntaments de l’Aliança. D’aquesta manera, es facilita que els vehicles elèctrics que circulen per Catalunya puguin gaudir d’una mobilitat plena i que els usuaris deixin d’acumular targetes per carregar a les diferents instal•lacions promogudes pels municipis de Catalunya.

Per tant, els usuaris d’aquest servei que siguin de Calafell podran fer servir les estacions de càrrega d’altres municipis adherits, i a la inversa. De forma gratuïta en tots els casos.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: