Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Consell de l'Alt Camp prestarà el servei de recollida a la Riba

Amb aquesta nova incorporació, el Consell ja presta aquest servei a un total de 19 municipis de la comarca

Imatge d'arxiu de la Riba (Alt Camp) Imatge d'arxiu de la Riba (Alt Camp) ARXIU / INFOCAMP
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dimecres, 02 Gener 2019 18:30

El darrer Ple del Consell Comarcal de l’Alt Camp de l’any 2018, celebrat el passat dijous 27 de desembre, va adoptar per unanimitat l'acceptació de la delegació de competències de l’Ajuntament de la Riba en matèria de gestió de residus municipals que comprèn la recollida, el transport, l’emmagatzematge, la valorització, el tractament i la disposició dels residus municipals d’origen domèstic i d’origen comercial assimilables als municipals, així com la funció inspectora que se'n deriva.

També s’ha aprovat l’addenda al conveni marc de col·laboració interadministrativa signat amb l’Ajuntament de la Riba en data 4 de juny de 2009, així com l’annex I i II de l’addenda, a fi d’incloure els nous serveis delegats així com les actuacions complementàries per a fer-ho efectiu.

Amb aquesta nova incorporació, el Consell ja presta aquest servei a un total de 19 municipis de la comarca de l’Alt Camp i dona compliment a uns dels objectius del Pla d’Actuació Comarcal 2016-19.

 

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: