Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vandellòs escalfarà diversos equipaments municipals amb biomassa

Els equipaments on s’instal·larà la xarxa de calor amb caldera de biomassa seran l’edifici de l’Ajuntament de Vandellòs, el consultori mèdic i la residència i el centre de dia per a la gent gran

Imatge del ple de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant Imatge del ple de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant CEDIDA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dijous, 27 Desembre 2018 08:52

El Ple de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infnat ha aprovat el projecte d’instal·lació d’una xarxa de calor amb caldera de biomassa a diversos equipaments municipals de Vandellòs amb els vots a favor de tots els grups polítics municipals (PSC, PdeCAT, ERC, PP i la FIC) . Es tracta d’un projecte de la Diputació de Tarragona, que costarà 119.285,65 euros (IVA exclòs), i que, segons és previst, s’executarà l’any vinent.

El 50% del cost serà finançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea; i del 50% restant se’n faran càrrec, a parts iguals, la Diputació i l’Ajuntament (25% i 25%, respectivament).

Els equipaments municipals de Vandellòs on s’instal·larà la xarxa de calor amb caldera de biomassa, que subministrarà aigua calenta per a calefacció, serà l’edifici de l’Ajuntament de Vandellòs i l’edifici d’aquest poble que acull el consultori mèdic i la residència i el centre de dia per a la gent gran. Les instal•lacions actuals de calefacció es mantindran per servir de suport i, en cas d’aturades, per manteniments o altres possibles incidències.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: