Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Llorenç del Penedès estudia la implantació del sistema de recollida d’escombraries porta a porta

L’Ajuntament va convocar als habitants a una reunió informativa per explicar-los el sistema

L’Ajuntament de Llorenç del Penedès està estudiant la possibilitat d’implementar el sistema de recollida porta a porta L’Ajuntament de Llorenç del Penedès està estudiant la possibilitat d’implementar el sistema de recollida porta a porta CEDIDA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dijous, 27 Desembre 2018 08:31

L’Ajuntament de Llorenç del Penedès està estudiant la possibilitat d’implementar el sistema de recollida porta a porta, conegut com a PAP. Per aquest motiu, el consistori va voler reunir als vilatans en una trobada celebrada el passat 18 de desembre, a la sala de plens, per debatre sobre aquesta mesura, i escoltar en Jordi Baucells, tècnic expert en la matèria.

Llorenç del Penedès va arribar al 2017 a un percentatge de recollida selectiva del 45,50%, augmentant el percentatge assolit en 2016, que era del 40,02%. D’aquesta manera, el municipi és el segon de la comarca que més recicla, només superat per l’Arboç, que ja fa anys que fa ús del model de recollida d’escombraries porta a porta i que ara s’estudia implementar a Llorenç.

El Baix Penedès és la tercera comarca per la cua pel que fa a reciclatge, separant només el 28,3% dels residus, 10 punts per sota de la mitjana catalana. Cada baixpenedesenc genera uns 650 quilos anuals de residus, és a dir, uns 1,78 quilos al dia.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: