Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

infocamp baner municipals 26m 2

Alcover instal·la una estació de recàrrega de vehicles elèctrics

L’estació es troba ubicada a la plaça del Portal que permetrà carregar fins a 4 cotxes alhora

Imatge de l'estació de recàrrega de vehicles elèctrics d'Alcover Imatge de l'estació de recàrrega de vehicles elèctrics d'Alcover CEDIDA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dilluns, 24 Desembre 2018 16:57

L’Ajuntament d’Alcover ha posat en funcionament una estació de recàrrega de vehicles elèctrics i hi disposa de dos punts de recàrrega amb quatre connexions. Aquesta instal·lació neix fruit de l’adhesió de l’Ajuntament del municipi a l’Aliança de Municipis per la Interoperabilitat mitjançant l’Institut Català de l’Energia. Els residents d’Alcover podran utilitzar el punt de càrrega de manera gratuïta i en aquells municipis que pertanyen a l’Aliança; i els visitants que els seus municipis hi pertanyin també se’n podran beneficiar.

Els veïns d’Alcover que ja disposin o que en un futur adquireixin un vehicle elèctric, s’han d’adreçar a les oficines municipals de l’Ajuntament, on se’ls hi farà entrega d’una targeta per poder activar el punt de recàrrega. A banda de les targetes el carregador també podrà ser activat mitjançant l’aplicació mòbil Evcharge.

Aquest punt de recàrrega contempla l’estacionament gratuït dels vehicles que l’utilitzin, en un màxim de 3 hores, que és el temps límit de recàrrega continua de l’equip.

L’objectiu de la posada en funcionament d’aquesta estació és donar facilitats als alcoverencs per a l’adquisició de vehicles elèctrics, donar servei als que ja existeixen, ser un punt d’atracció per a tots els turistes que organitzen les seves estades en funció dels punts de recàrrega disponibles al llarg del territori, i afavorir que els visitants coneguin el teixit comercial i els restauradors del municipi.

Des de l’Ajuntament d’Alcover es vol conscienciar a la població de la importància que hi tenen les energies renovables, més netes, ecològiques i sostenibles per al futur del planeta. Hi afirmen que l’adquisició de vehicles elèctrics aportarà, també, beneficis al territori en termes de qualitat de vida dels residents, a causa de les seves nul•les emissions, d’eficiència i diversificació energètica.

Publicitat