Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès instal·la 12 fanals solars a la Masieta i Santa Cristina

S’han ubicat a les illes de contenidors i les cruïlles més transitades d’aquestes urbanitzacions

Fanal solar instal·lat a Santa Cristina Fanal solar instal·lat a Santa Cristina CEDIDA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Diumenge, 09 Desembre 2018 08:10

L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès ha finalitzat la instal·lació dels fanals solars que van demanar els veïns de la Masieta i la Pineda de Santa Cristina durant la passada edició del Pressupost Participatiu. En total s’han instal·lat dotze fanals, set a la Pineda de Santa Cristina i cinc a la Masieta.

Es dóna el cas que, amb l’import del Pressupost Participatiu que corresponia a cada barri, només es podia pagar un fanal per a cadascuna de les urbanitzacions però, com que l’equip de govern ja havia projectat aquesta millora amb la finalitat de millorar la visibilitat nocturna a les illes de contenidors i a les cruïlles més transitades, ’ha instal·lat una dotzena de llums.

A més d’aquestes actuacions, l’Ajuntament ha instal·lat un cartell informatiu a la Pineda de Santa Cristina (per informar de la prohibició de construir a la urbanització i de la prohibició d’orinar a l’entrada de la urbanització, al davant del restaurant) i properament col·locarà un mirall per millorar la seguretat en el trànsit rodat a la Masieta.

En altres barris i urbanitzacions les propostes del Pressupost Participatiu de l’any 2018 s’han anat fent realitat en els darrers mesos i s’estan ultimant els detalls de les darreres intervencions. Mentrestant, l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès està treballant en una nova edició del Pressupost Participatiu i, per aquest motiu, s'ha programat per aquesta setmana reunions amb els veïns.

En aquestes reunions s’acordaran els projectes als quals es destinarà la partida del Pressupost Participatiu de l’any 2019. Enguany, l’Ajuntament ha decidit augmentar la partida fins als 72.000€, el que suposa 12.000€ més que a l’exercici anterior. Es reparteixen de la següent manera: 4.000€ per barri a Santa Cristina, la Masieta i l’Ortigós; a la Miralba i al Papagai s’hi destinen 6.000€; a l’Esplai s’hi destinen 7.000€; a Can Gordei s’hi destinen 12.000€; al Priorat s’hi destinen 14.000€; finalment, al nucli, s’hi destinen 15.000€.

De les reunions informatives que s’han realitzat fins a la data n’han sortit una trentena de propostes que s’hauran de concretar a les reunions que es duran a terme del 10 al 13 de desembre.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: