Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Caminada conscient pel bosc de les Bruixes de l'Argentera

La sortida organitzada per la Secció de Muntanya del CERAP tindrà lloc aquest diumenge 2 de desembre, a les 10h

Cartell demanant silenci, al bosc de les Bruixes de l'Argentera Cartell demanant silenci, al bosc de les Bruixes de l'Argentera CEDIDA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dissabte, 01 Desembre 2018 16:24

La Secció de Muntanya del Centre d'Estudis Riudomencs Arnau de Palomar (CERAP) organitza una caminada conscient pel bosc de les Bruixes de l'Argentera, aquest diumenge 2 de desembre, a partir de les 10h. Es tracta d'una caminada en silenci per facilitar el contacte directe amb la natura mitjançant l'exercici dels cinc sentits.

La caminada seguirà un petit itinerari de dificultat baixa, apte per a tots els públics, que els participants faran sense presses i amb pauses intercalades, per tal d'exercitar l'atenció conscient a través dels sentits, així com per gaudir, des del silenci, la bellesa i el benestar que ens ofereix la natura.

Des del CERAP, recorden que aquells que no tinguin el carnet de la FEEC 2018 hauran de tramitar una assegurança temporal per poder participar a la caminada.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: