Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Guàrdia Civil recupera un exemplar de mussol comú a prop del Parc Samà

L'au rapinyaire, que és una espècie protegida, es trobava impossibilitada per volar probablement a causa de l'impacte amb algun vehicle

Agents de la Guàrdia Civil van localitzar i van recuperar un exemplar de mussol comú al voral de la carretera que uneix les poblacions de Cambrils i Riudoms Agents de la Guàrdia Civil van localitzar i van recuperar un exemplar de mussol comú al voral de la carretera que uneix les poblacions de Cambrils i Riudoms GUÀRDIA CIVIL
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dimecres, 28 Novembre 2018 17:56

Agents del Servei de Protecció de la Natura (Seprona) de la Guàrdia Civil de Falset van localitzar i van recuperar un exemplar de mussol comú (Athene noctua) al voral de la carretera que uneix les poblacions de Cambrils i Riudoms, a l'alçada del Parc Samà.

Els fets van passar el matí de divendres passat, quan efectius del Seprona realitzaven serveis relacionats amb la protecció de la flora i la fauna per la comarca del Baix Camp, van trobar al voral de la carretera a l'alçada del Parc Samà, un exemplar de mussol comú amb dificultats per alçar el vol, de manera que després de recollir l'animal es va poder comprovar que presentava ferides al cap i una de les ales, probablement a conseqüència de l'impacte amb algun vehicle.

Després practicar-li una primera cura, va ser traslladat a un centre veterinari de Reus per la seva recuperació i posterior lliurament a un centre de recuperació d'aus silvestres concertat amb Departament de Medi Natural de la Generalitat de Catalunya.

El mussol comú és un ocell rapinyaire nocturn protegida que es troba inclosa en la Llista d'espècies silvestres en règim de protecció especial, així com en la Convecció sobre el Comerç Internacional d'Espècies Amenaçades de la Fauna i Flora Silvestres (CITES).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: