Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Llorenç del Penedès augmenta el percentatge de recollida selectiva

El municipi ha aconseguit en un any incrementar un 5% les dades recollides durant el 2016

Educador ambiental de Llorenç del Penedès Educador ambiental de Llorenç del Penedès CEDIDA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dimarts, 27 Novembre 2018 21:39

L’Ajuntament de Llorenç del Penedès ha fet balanç sobre reciclatge. En un any la població ha aconseguit passar del 40,02% al 45,50% en 2017. D’aquesta manera Llorenç del Penedès se situa com el segon poble del Baix Penedès que més recicla, només per darrere de l’Arboç on la recollida es fa porta a porta. Tot i això, el Baix Penedès és la tercera comarca de Catalunya que menys recicla, amb un 32% quan la mitjana de tota Catalunya es d’un 40%.

Llorenç del Penedès continua treballant amb l’objectiu d’assolir el 50% de recollida selectiva, tal com va marcar la Unió Europea per a l’any 2020. Des de l’Ajuntament s’han realitzat diverses accions com la presencia al municipi, a partir del passat març fins al juliol, de dos informadors mediambientals. Actualment es compta amb la presència d’un informador. A més, setmanalment s’instal·la una paradeta al mercat municipal per informar i resoldre els dubtes de la ciutadania.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: