Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Arrenquen les obres del nou col·lector de l'avinguda de Salou a Reus

Es considera l'actuació més important d'Aigües de Reus dels últims anys

Trams de canonades que conformaran un nou col·lector a Reus, a les avingudes de Sant Bernat Calbó i de Salou Trams de canonades que conformaran un nou col·lector a Reus, a les avingudes de Sant Bernat Calbó i de Salou AJUNTAMENT DE REUS
Medi Ambient ACN
Dimarts, 27 Novembre 2018 15:08

Aigües de Reus executa a la carretera de Salou la inversió més important de l'empresa municipal dels darrers anys i una de les actuacions municipals més importants que hi ha actualment en marxa a la ciutat: les obres de construcció d'un nou col·lector a l'avinguda de Salou i a l'avinguda de Sant Bernat Calbó. Segons fonts municipals, els treballs tenen una durada prevista de tres mesos i un import de 822.400 euros, finançats íntegrament per l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) mitjançant l'assignació més elevada que l'ACA ha destinat a la ciutat els darrers anys. Aigües de Reus es fa càrrec de 172.000 euros -que corresponen al 21% de l'IVA no finançat. L'obra està adjudicada a l'empresa Agrovial.

Les obres consisteixen en la millora de la xarxa de sanejament en alta de la zona del barri Fortuny i Mas Iglesias, mitjançant la instal·lació d'una nova canonada de PRFV -Polièster Reforçat amb Fibra de Vidre- al llarg de l'avinguda de Salou -uns 520 metres lineals- i una altra canonada de PRFV al llarg de l'avinguda de Sant Bernat Calbó -180 metres lineals. El col·lector s'havia anat degradant amb el pas dels anys.

El projecte de millora preveu una segona fase el 2019, mitjançant la instal·lació d'un nou col·lector entre la plaça del Canal i rotonda de la carretera de Cambrils.

Per motius de seguretat, i atès que cal practicar una rasa d'uns tres metres de profunditat, ha calgut inhabilitar un carril de circulació a l'avinguda Sant Bernat Calvó, mentre que han quedat interromputs al trànsit els dos carrils de circulació en sentit Salou de l'Avinguda de Salou. En tot cas, sempre es mantindrà el trànsit al llarg de la rotonda de la plaça del Canal, tot i que amb un sol carril de circulació. És per això que l'obra s'executa en diverses fases, amb la idea de minimitzar l'afectació al veïns. Els accessos afectats són als carrers de Condesito, Vicaria, Escultor Sunyol, Antiquaris, Mossèn Josep Panisello, Astúries i Navarra.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: