Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Jornada de neteja de platges de l’Hospitalet de l’Infant recull 60 kg de deixalles

Una seixantena de persones van participar diumenge en aquesta iniciativa que vol conscienciar la població sobre la necessitat de conservar el fons marí

Imatge dels participants en la Jornada de neteja de platges de l'Hospitalet de l'Infant Imatge dels participants en la Jornada de neteja de platges de l'Hospitalet de l'Infant CEDIDA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dilluns, 22 Octubre 2018 13:21

Una seixantena de persones van participar diumenge en la Jornada de neteja de platges a l’Hospitalet de l’Infant, organitzada per l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i Glups Diving Center, amb la col·laboració de diverses entitats i establiments locals. Aquesta activitat impulsada per les regidories de Turisme i Medi Ambient tenia com a objectiu col·laborar en la conservació del fons marí i potenciar la conscienciació mediambiental.

Els participants, tant bussejadors com aficionats a l’snorkel i voluntaris per netejar en terra, van recollir un total de 60 kg de deixalles, aproximadament, entre el mar i la sorra, una bona quantitat tenint en compte que la neteja al mar només es va poder fer durant tres quarts d’hora, perquè l’aigua estava tèrbola a causa del temporal dels dies anteriors, segons han explicat els organitzadors. En acabar la feina, van ser obsequiats amb un dinar de germanor al passeig marítim, davant de la Base Nàutica.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: