Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El 112 rep 226 trucades per 142 incidències relacionades amb el temporal, la majoria a les comarques de Tarragona

Els Bombers han atès 85 serveis, molts d'ells de la regió metropolitana nord (26)

Un vehicle a la Rambla Vella de Tarragona, el diumenge al vespre Un vehicle a la Rambla Vella de Tarragona, el diumenge al vespre MAR ROVIRA / ACN
Medi Ambient ACN
Dilluns, 15 Octubre 2018 07:36

El telèfon d'emergències 112 ha rebut fins a les nou de la nit d'aquest diumenge 226 trucades per 142 incidències lleus provocades per les pluges intenses derivades de l'exhuracà 'Leslie', segons ha informat aquesta nit Protecció Civil. La majoria s'han rebut de la Conca de Barberà (23), el Tarragonès (23), el Priorat (22), el Baix Camp (19) i el Gironès (18). Moltes de les trucades s'han fet des de Pradell de la Teixeta (18), Girona (12), Solivella (12), Tortosa (11) i Tarragona (8). La majoria d'avisos s'han fet per inundacions de baixos, despreniments a la via i incidències viàries. Per la seva banda, els Bombers de la Generalitat han atès entre les dues del migdia i les 10 de la nit 85 serveis relacionats amb l'episodi de pluja i de vent. 26 d'aquests s'han fet a la regió metropolitana nord, 18 a la regió metropolitana de Girona, 15 a la regió metropolitana sud, 11 a la regió metropolitana de Tarragona i 6 a la regió metropolitana centre.

La majoria de sortides dels Bombers han estat per baixos inundats, arbres caiguts, despreniment de pedres a les vies i carrers on calia netejar els embornals.

A Cambrils han hagut d'ajudar a sortir del seu vehicle a una persona que s'havia quedat atrapada a la T-312. A més, al municipi cambrilenc, els bombers també han intervingut al carrer Verge de Montserrat i al carrer Varsòvia per l'entrada d'aigua a la cuina d'un habitatge i per una bomba de pou sec, respectivament.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: