Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Alcover inicia la segona fase de la campanya de control de les colònies de gats

La segona fase consistirà en delimitar punts d'alimentació de gats autoritzats que seran gestionats per persones voluntàries acreditades

La segona fase consistirà en la definició de punts d'alimentació autoritzats La segona fase consistirà en la definició de punts d'alimentació autoritzats CEDIDA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dilluns, 03 Setembre 2018 12:54

L'Ajuntament d'Alcover va iniciar, el passat mes de febrer, una campanya de control de les colònies de gats a la via pública. Una de les principals mesures que es va adoptar és l'esterilització de les femelles que evita la superpoblació i les baralles derivades del zel, entre d'altres. Actualment s'han esterilitzat una vintena de femelles per tal d'estabilitzar les colònies de gats i reduir-ne la proliferació ja que la seva presència comporta un seguit de problemes, on la salubritat de l’entorn és la més compromesa i resulta més preocupant.

A partir d'ara, s'inicia una segona fase de la campanya que consistirà en delimitar punts d'alimentació de gats autoritzats que seran gestionats per persones voluntàries acreditades. D'aquesta manera es permetrà actuar de manera contundent a qui no faci cas de la normativa ja que està prohibit alimentar els animals a la via pública. Aquesta segona fase permetrà reconduir aquesta problemàtica i habilitar cinc punts d'alimentació en llocs del municipi que no interfereixin en la convivència amb les persones.

El que es pretén és afavorir la comprensió ciutadana en mantenir les colònies controlades, disminuint d’aquesta manera les queixes per molèsties.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: