Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

S’adjudica l’execució del projecte que dóna continuïtat a la passarel·la de les Madrigueres

Es preveu que els treballs comencin entre el final d’agost i el principi de setembre, amb un termini d’execució de 2 mesos

Estat actual del pont de les Madrigueres, al Vendrell. Estat actual del pont de les Madrigueres, al Vendrell. CEDIDA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Divendres, 17 Agost 2018 17:12

El projecte que dóna continuïtat a la passarel·la de les Madrigueres ha estat adjudicat per a la seva execució a l’empresa Inbloc Manteniments SL per un import de 47.188,14 euros, IVA inclòs. Es preveu que els treballs comencin entre el final d’agost i el principi de setembre, amb un termini d’execució de 2 mesos.

Després que el Ministeri de Costes donés per finalitzades les obres d’adequació ambiental de les Madrigueres, el govern municipal va iniciar els tràmits per construir el camí a través d’aquest espai natural, que donarà continuïtat a la passarel·la que travessa la desembocadura de la Riera de la Bisbal, la qual també va ser executada pel Ministeri.

El regidor de Medi Ambient, Josep Mercadé, ha recordat que l’Ajuntament va presentar a l’Oficina Territorial d’Acció i Avaluació Ambiental de Tarragona dues alternatives d’itinerari perquè fossin avaluades. La primera proposta plantejava que el camí continués, de manera rectilínia, pel darrera de la duna. L’altra proposava que el camí, un cop superada la passarel·la, oscil·lés lateralment cap a l’esquerra, venint des del Vendrell, per acostar-se a la mota de protecció (el mur de terres que ha desplegat el Ministeri). Finalment, des de Medi Ambient es va concloure que aquesta segona alternativa era l'única viable, ja que l’altra implicaria un excés de fragmentació de l’hàbitat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: